• Hrvatski
0

Košarica

Nema proizvoda u Vašoj košarici.

Dostava robe

za područje Makarske rivijere

Općenito

Completes.hr, odnosno internetske stranice izdavača Completes d.o.o., obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze, i koje su korištenjem tih stranica prikupljene i pohranjene u bazama podataka internetskih stranica Completes.hr i tvrtke Completes d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge (u tekstu dalje kad se spominju zajedno - Completes.hr) od Krajnjih korisnika. Completes d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge kao pružatelj usluga Internetskih stranica Completes.hr (u tekstu dalje - "mi" ili "Completes.hr" ili "Completes d.o.o."), je predana zaštiti vaše privatnosti. Molimo vas, pročitajte sve navedeno na ovoj stranici kako biste lakše razumjeli koje informacije prikupljamo od vas (u tekstu dalje -"korisnik" ili "krajnji korisnik" ili "ti" ili "vi") i kako koristimo te informacije. Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka, molimo vas da nam pošaljete e-mail poruku na adresu info@completes.hr. Pažljivo pročitajte ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe naših internetskih stranica. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima, napustite ovu stranicu, ne pristupajte joj i ne koristite je, osim ako se složite s ovim uvjetima.

 

Izjava se može promijeniti

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta izjave na stranicama Completes.hr, a izmjene na snagu stupaju odmah. Na korisnicima je odgovornost za upoznavanje s promjenama, odnosno redovito pregledavanje i proučavanje bilo kakvih promjena. Nastaviš li koristiti stranicu nakon stupanja na snagu bilo kakvih izmjena znači da se u potpunosti slažeš s tim izmjenama.

 

Kakve informacije prikupljamo?

Dvije su općenite vrste informacija koje prikupljamo, pohranjujemo, obrađujemo i koristimo u skladu s navedenim pravilima: identifikacijske osobne informacije te identifikacijske neosobne informacije. Identifikacijske osobne informacije jasno identificiraju specifičnoh korisnika - u nekim situacijama poput registracije, naručivanja, kupovine ili sudjelovanja u radu stranice možemo te zatražiti određene osobne informacije. Pružanje takvih informacija je preduvjet za obavljanje određenih radnji na stranici. Ovisno o vrstama aktivnosti, neke informacije, koje tražimo da nam već dostupne, neke su određene kao obavezne, a neke kao dobrovoljne. Ako ne pružite obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće vam biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost. Osim za osiguravanje funkcionalnosti stranice, ovakve podatke možemo koristiti za rješavanje tehničkih poteškoća koje eventualno možete iskusiti, za poboljšavanje iskustva korisnika pri korištenju naših stranica, za poboljšavanje ponuda i usluga i slično; u skladu s važećim zakonima RH. Druga vrsta informacija - identifikacijske neosobne informacije - nikad ne označavaju specifičnog krajnjeg korisnika. Ove vrste informacija mogu uključivati stavke kao što su Uniform Resource Locator (URL) internetske stranice koju ste posjetili prije nego ste otvorili našu Internetsku stranicu, URL internetske stranice koju ste posjetili nakon napuštanja naše Internetske stranice, vrsta pretraživača kojeg koristite te vašu Internet Protocol (IP) adresu. Mi, i/ili naši ovlašteni pružatelji usluga i oglašivači, mogu automatski prikupljati ove informacije kad posjetite našu Internetsku stranicu, uz pomoć elektronskih alata kao što su cookiji i Web beacon ili Pixel tag alati, u skladu s važećim zakonima i uvriježenim praksama iskustva korištenja internetskih stranica općenito. Drugim riječima, ovo nije ništa neuobičajeno i susrećeš se s time svaki dan. Ovakve podatke koristimo za rješavanje problema, administriranje Internetske stranice, analizu trendova, skupljanje demografskih podataka, analizu sukladnosti s pozitivnim propisima i suradnju sa službama za provođenje zakona. Također, mi možemo dijeliti ove informacije s našim ovlaštenim pružateljem usluga i oglašivačima, a kako bi izmjerili ukupnu efikasnost našeg online oglašavanja, sadržaja i programiranja. Ponavljamo, nije te moguće identificirati putem ovih podataka - tvoja privatnost je potpuno osigurana.

 

Objavljivanje osobnih informacija

Jednom rječju: rijetko. Malo prošireno: samo kad je to u tvom najboljem interesu, na tvoju vlastitu inicijativu. Tvoje informacije možemo podijeliti s našim partnerima kad je to nužno za ispunjavanje tvojih vlastitih zahtjeva. Primjerice, ako se odlučiš na sudjelovanje u nagradnoj igri organiziranoj u suradnji s našim partnerom i osvojiš glavnu nagradu, predati ćemo mu tvoje ime i prezime kako bi ga mogao napisati na čestitku. Ukoliko sudjeluješ u promotivnim aktivnostima ili posebnim ponudama organiziranim u suradnji s našim partnerima, bit će naznačeno hoće li oni dobiti pristup tvojim podacima, i kojim. Naravno, sudjelovanje će uvijek biti tvoj izbor. Nikad nećemo odavati tvoje informacije trećim osobama bez tvojeg zahtjeva ili dopuštenja. Možemo podijeliti informacije s ovlaštenim trećim pružateljem usluga, ali isključivo ukoliko pružamo neke naše usluge i proizvode preko trećih strana. Najbolji primjer za ovakve slučajeve su banke, kojima smo dužni isporučiti tvoje podatke kako bismo mogli uspješno izvršiti naplatu tvoje narudžbe. Mi možemo podijeliti vaše informacije prilikom Poslovnog preuzimanja. Kao i kod drugih poslovanja, mi se možemo spojiti ili nas može preuzeti druga tvrtka. Ako se to dogodi, tvrtka slijednik će dobiti informacije koje mi čuvamo, uključujući Identifikacijske osobne informacije. Međutim, Identifikacijske osobne informacije će ostati podložne ovoj Izjavi o povjerljivosti podataka. Mi možemo podijeliti vaše informacije u svrhu naše zaštite i zaštite drugih. Mi također možemo otkriti Identifikacijske osobne informacije kad vjerujemo da će njihovo otkrivanje pomoći provođenju zakona ili je nužno kao posljedica sudskog naloga, da će osigurati sukladnost s ovom Izjavom o povjerljivosti podataka, Uvjetima o korištenju naših Internetskih stranica ili drugim ugovorima; ili zaštititi prava vlasništva ili sigurnosti ovih Internetskih stranica, njihovih Korisnika ili drugih osoba. Objavljivanje Identifikacijskih neosobnih informacija spada u drugu kategoriju, poglavito jer te preko njih nitko ne može osobno identificirati. Mi možemo otkriti ili dijeliti Identifikacijske neosobne informacije s partnerima, pridruženim tvrtkama i oglašivačima.

 

Upravljanje svojim informacijama

Sve tvoje osobne informacije moraju biti pod tvojom kontrolom. Neke od njih možeš izmijeniti preko korisničkog sučelja na našim stranicama, a za neke nas možeš kontaktirati pozivom ili e-mailom na info@Completes.hr. Na tebi je i izbor u vezi s prikupljanjem i uporabom informacija - kao uvjet kupnje naših proizvoda i usluga, mi tražimo tvoju dozvolu za slanje administrativnih i promocijskih e-mail poruka. Ne možeš isključiti primanje Administrativnih e-mail poruka, koje se odnose na tvoju aktivnost na stranici. U bilo kojem trenutku možeš isključiti primanje promotivnih poruka preko korisničkog sučelja na našim stranicama ili izravno pozivom ili e-mailom na info@Completes.hr.

 

Sigurnost podataka

Zaštitu podataka uzimamo ozbiljno i poduzeli smo razne mjere opreza kako bi zaštitili Identifikacijske osobne informacije. Tvojim Identifikacijskim osobnim informacijama na našoj Internetskoj stranici možeš pristupiti pomoću lozinke i e-mail adrese; ili povezivanjem preko Facebooka. Nikome nemoj otkrivati svoju lozinku. Naši zaposlenici nikad te neće tražiti tvoju lozinku. Kriptiramo određene osjetljive informacije koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, kako bi osigurali da su tvoje Identifikacijske osobne informacije sigurne nakon što stignu kod nas. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako provodimo komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka i udružujemo se s tvrtkama koje čine isto, ne možemo jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s naše Internetske stranice te nismo odgovorni za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.

 

Praćenje podataka

Spremamo cookieje, specifične tekstualne datoteke, na tvoje računalo, kako bismo ti uštedili vrijeme tijekom korištenja ovih Internetskih stranica i pružili prilagođeno individualno iskustvo. Ove informacije se koriste i za unapređivanje sitea i ponuđenih promocija. Ako ne želiš da prikupljamo cookieje, to možeš učiniti isključujući odgovarajuću opciju u tvom pregledniku. Možemo koristiti druge standardne tehnologije kao što su pixel tags i web beacons za praćenje tvoje uporabe naših stranica i promocija, ili možemo dozvoliti trećim pružateljima usluga korištenje ove metode u naše ime. Pixel tags i web beacons su sitne grafičke slike postavljene na određene stranice naših stranica, ili u naše e-mail poruke, a koje nam omogućuju da uočimo jeste li proveli određenu radnju. Ove metode pomažu nam unaprijediti općenito iskustvo korištenja naših stranica i poboljšati tvoje individualno iskustvo i zadovoljstvo.

 

Dobna ograničenja

Moraš imati barem 18 godina za korištenje naših stranica. Ako imaš manje od 18 godina, molimo te da pričekaš do osamnaestog rođendana prije ponovnog pristupanja našim stranicam, ili to čini uz prisustvo i odobrenje starije osobe. Ne prikupljamo podatke mlađih od 18 godina niti je bilo koji dio naših stranica, ponude ili poslovne filozofije usmjeren prema toj populaciji. Također, neki dijelovi naše stranice su javno dostupni i određene dijelove na kojima možeš javno objavljivati informacije o sebi možemo učiniti javno dostupnima. Neki dijelovi stranice omogućuju komunikaciju s drugim korisnicima ili interakciju čije su posljedice javno dostupne - recimo, ocjenjivanje i recenzije proizvoda. Ove javno dostupne informacije mogu se pojaviti na drugim internetskim stranicama ili web pretraživačima te stoga ove informacije mogu pročitati, prikupljati i koristiti i druge osobe. Nad ovime nemamo kontrolu i preporučamo odgovarajući oprez.

 

Kolačići (Cookies)

Kolačići su male datoteke koje nam pomažu analizirati web promet i personalizirati naše stranice - primjerice, uz pomoć kolačića naše stranice će zapamtiti što ste jutros stavili u košaricu kako bi vas njen sadržaj dočekao navečer. Drugim riječima, uz kolačiće možemo poboljšati vaše iskustvo korištenja naših stranica.

 

Popis kolačića koje koristimo na našim stranicama

Popis kolačića koje koristimo i informacija koje se spremaju na Vaše računalo:

 

Naziv kolačića Opis kolačića
CART Podaci vezani uz košaricu.
CATEGORY_INFO Pohranjuje informacije o kategorijama kako bi se one brže prikazivale.
COMPARE Informacije o proizvodima koje ste uspoređivali.
CURRENCY Zadana valuta.
CUSTOMER Enkripcijom zaštićen identifikacijski broj korisnika.
CUSTOMER_AUtd Indikator jeste li prijavljeni.
CUSTOMER_INFO Enkripcijom zaštićen identifikator grupe korisnika.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Pohranjuje identifikator segmenta korisnika.
EXTERNAL_NO_CACHE Označava je li omogućeno cachiranje datoteka ili ne.
FRONTEND Identifikator sesije na serveru.
GUEST-VIEW Omogućuje gostima da uređuju narudžbe.
LAST_CATEGORY Posljednja kategorija koju ste posjetili.
LAST_PRODUCT Posljednji pregledani proizvod.
NEWMESSAGE Prikazuje je li primljena nova poruka.
NO_CACHE Indicira je li onemogućen cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Poveznica s informacijama o sadržaju i povijesti sadržaja košarice.
POLL Podaci o anketama u kojima ste sudjelovali.
POLLN Podaci o anketama u kojima ste sudjelovali.
RECENTLYCOMPARED Proizvodi koje ste nedavno uspoređivali.
STF Proizvodi koje ste nedavno slali prijateljima.
STORE Prikaz ili jezik koji ste odabrali ili koji je automatski zadan.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicira dozvolu za pohranjivanje kolačića.
VIEWED_PRODUCT_IDS Proizvodi koje ste nedavno gledali.
WISHLIST Enkriptiran popis proizvoda na listi želja.
WISHLIST_CNT Broj proizvoda na listi želja.
DOUBLECLICK Google marketinški kolačić - Remarketing, Google Display Network Impression Reporting, DoubleClick Campaign Manager integracija, ili Google Analytics Demographics i Interest Reporting. Posjetitelji mogu urediti svoje postavke u Postavkama oglasa svog Google računa.